Yrityspalvelut
Maa­ta­lous­toi­mi
Vuoden yrittäjä
Yri­tys­luet­te­lo »
Mat­kai­lu
Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Enontekiön Kehitys auttaa yrittäjiksi aikovia tai jo toimintansa käynnistäneitä yrityksiä esimerkiksi rahoituskysymyksissä.

Yritysneuvonnassa sinua auttavat:

LappJob-sivusto auttaa yrittäjää rekrytoinnissa
Sivustolle voi rekisteröityä maksutta kuka tahansa tunturilappilainen työnantaja. Rekisteröityneet yritykset näkyvät työnantajapankissa, jossa yritys voi esitellä omaa toimintaa ja rekrytointitarpeitaan. Mol.fi -sivuston avoimet työpaikat näkyvät suoraan sivustolla. Sivusto tarjoaa lisäksi suojatun videoneuvottelumahdollisuuden jota voi käyttää esimerkiksi työhaastatteluissa. Se vaatii käyttäjiltä vain Internet-yhteyden ja web-kameran. Lisätiedot ja ohjeet löytyvät LappJob-sivustolta. www.lappjob.fi
Yritystulkki
Yritystulkki on yrittäjän peruskoulu, josta löytyy kaikki yrittämiseen liittyvä perustieto. Yritystulkista löytyvät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen hallinnon, talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen. Lisäksi Yritystulkki sisältää yrityksen perustamisosion, jossa yrityksen perustaminen toteutetaan oikeaoppisesti karikot kiertäen ja ongelmiin varautuen.
Pohjoiskalotin Rajaneuvonta
tiedottaa ja neuvoo yksityishenkilöitä, yrityksiä ja organisaatioita rajat ylittävissä asioissa. Rajaneuvonnalla on toimipiste Suomen ja Ruotsin sekä Suomen ja Norjan välisellä rajalla. Lisätietoa löydät Pohjoiskalotin Rajaneuvonnan kotisivuilta osoitteesta
YritysSuomi - Tie yrityksen julkisiin palveluihin
YritysSuomi on verkkopalvelu yrityksille, yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville. Verkkopalvelusta löydät tietoa mm. seuraavista aiheista:
Päivitetty 23.3.2017 - Tulostettava versio -

Toimitusjohtaja 1.3. alkaen
Hannu Autto
0400 132 798
hannu.autto@enontekio.fi
Toimisto- ja tapahtumasihteeri
Sirpa Mannela
0400 716 908
sirpa.mannela@enontekio.fi
Hanke- ja markkinointisuunnittelija
Kirsti Näkkäläjärvi
040 561 4846
kirsti.nakkalajarvi@enontekio.fi

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä